Slapen in Valkenburg

Is Pop on Top net te ver van huis of wil jij gewoon zorgeloos een weekend keihard feesten? Hieronder wat leuke adressen voor een overnachting in de buurt van het festivalterrein.

Landal Kasteeldomein de Cauberg

 

Op de top van de Cauberg geniet je van een verblijf op niveau. Gelegen op een vorstelijke plek in heuvelachtig Limburg.

Je onderdanige benen hoeven maar 5 minuten te lopen om op het festivalterrein van Pop on Top te arriveren!

HOTEL B&B LELA

 

Een gezellig, knus, familiehotel, gelegen op het randje van het altijd gezellige centrum van Valkenburg. Een terras op het zuiden tussen het groen. Onbeperkt koffie & thee van het huis en een eigen parkeerplaats voor de deur.

Op korte afstand van de Cauberg en andere bezienswaardigheden. Denise, Jeffrey en kids Levani en Leilana heten u van harte welkom!

Hermes Appartementen

 

Deze appartementen zijn gelegen in Berg en Terblijt op maar 650 meter (loop)afstand van het festivalterrein van Pop on Top. Tevens ligt het in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Met Hermes Appartementen ben je binnen een paar minuten op het festival en binnen paar minuten in het centrum van Valkenburg voor een gezellige afterparty!

Hotel Walram

 

De locatie waar verleden en heden samenkomen.

Gelegen in het bruisende centrum van Valkenburg aan de Geul, ongeveer een kilometer van het festivalterrein van Pop on Top.

Met de bus ben je binnen 10 minuten voor de poort van het festival.

De Heek

 

De Heek is een gezellige Bed and Breakfast rustig gelegen midden in de natuur, omringd door glooiende heuvels en dalen aan de rand van Valkenburg.

Wanneer je naar buiten kijkt, zie je het festivalterrein in de verte al liggen. Op 15 minuten loopafstand ligt de bushalte. Vanuit daar is het 10 minuutjes rijden tot het festival, waar je voor de poort weer uitstapt.

Parkhotel

 

Op zoek naar een hotel in Valkenburg? Op 300 meter afstand van het pittoreske Valkenburg aan de Geul ligt Parkhotel Valkenburg. Hier kun je rustig overnachten, op een steenworp afstand van het bruisende centrum.

Wat verder gelegen van het festivalterrein van Pop on Top, maar dat wordt goed gemaakt met alle gemakken waarin wordt voorzien.

Hotel B&B Bergzicht

 

Hotel B&B Bergzicht een klein en gezellig familiehotel gelegen op 350 van het gezellige centrum Valkenburg. Vooral handig voor als je nog niet uitgefeest bent.

Deze gezellige B&B ligt op 15 minuten loopafstand van het festivalterrein van Pop on Top.

Roompot Bungalowpark Schin op Geul

 

Alle luxe en gemakken van een bungalowpark in het prachtige Heuvelland! Gezellig met vrienden in een huisje of gezellig met het gezin na kletsen over wat jullie de leukste act van de dag vinden.
Je bent met de auto binnen 10 minuten op het leukste festival terrein van Nederland!