Veelgestelde vragen

Heb jij een brandende vraag? Mogelijk vind je het antwoord hier!
Voor overige vragen kun je terecht op onze Facebookpagina of via ons e-mailadres: [email protected].

Welke artiesten treden er op?

Onze line-up wordt in aanloop naar het festival bekend gemaakt via onze Facebookpagina en op deze website. Bekijk onze (voorlopige) line-up op de Programma pagina.

Welke tickets zijn er te koop en waar koop ik ze?

Voor alle verkrijgbare tickets editie 2017, die TWEE dagen plaatsvindt tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei , klik hier

Tickets zijn te koop via onze officiële ticketpagina en via onze Facebookpagina.

Hoe kom ik bij het festivalterrein en waar kan ik parkeren?

Het festival vindt wederom plaats in het Kuurpark op de top van de Cauberg, achter het Holland Casino. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen en er is een (onbewaakte) fietsstalling aanwezig. Ook is het festivalterrein eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Meer informatie over route en parkeren vind je hier.

Hoe laat gaat het festivalterrein open op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei?

Het terrein opent op vrijdag 26 mei om 15.00 uur en op zaterdag 27 mei om 13.00 uur

Tijden zijn onder voorbehoud!

Wat kosten de consumptiebonnen?

We proberen alle prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Dat geldt ook voor de consumptiebonnen: €2,60 per bon. De bonnen kunnen op het festivalterrein gekocht worden, zowel contant als met pinpas. Ook dit jaar kun je de consumptiebonnen MET KORTING al van te voren bestellen via de ticketshop. Dat is wel zo handig! Gekochte consumptiebonnen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

Vanaf welke leeftijd mag je naar Pop On Top?

Alle leeftijden zijn welkom. Houd er in het geval van kleine kinderen rekening mee dat je een druk festivalterrein bezoekt. Kinderen t/m 15 jaar dienen altijd onder begeleiding te zijn van minimaal één volwassene (ouder dan 18 jaar). Vanaf 16 jaar mag je alleen, zonder begeleiding van een volwassene, naar ons festival komen, onder de voorwaarde dat minimaal één volwassene (ouder dan 18 jaar) hier toestemming voor gegeven heeft.

Ik ben jonger dan 18 jaar, mag ik alcohol nuttigen?

Nee, alcoholgebruik is onder de 18 jaar wettelijk verboden. De organisatie hanteert strenge regels voor alcoholgebruik onder minderjarigen. Bij het kopen en/of nuttigen van alcohol wordt er bij twijfel gevraagd om een identiteitskaart. Minderjarigen die op welke manier dan ook in het bezit van alcohol zijn, worden van het festivalterrein verwijderd.

Kan ik een Meet & Greet krijgen met een van de artiesten?

Helaas kunnen we hier op verzoek niet aan voldoen. Je kunt wel onze Facebookpagina in de gaten houden voor acties en nieuwtjes. Het kan voorkomen dat we middels een actie een Meet & Greet weggeven!

Wat houdt een VIP-Ticket in?

Als je in het bezit bent van een VIP-Ticket geniet je van toegang tot de VIP-area en uitstekende culinaire hapjes, drankjes, amusement én een panoramaview vanaf de VIP-Lounge!

Zijn er ook VIP-Tickets te koop voor kinderen?

Ja, deze kosten €65,00 (incl. servicekosten) en zijn te koop voor kinderen van 0 t/m 15 jaar.

Ik wil graag sponsor worden van Pop On Top. Wat zijn de mogelijkheden?

Alle info over de inhoud van deze pakketten vindt u op onze sponsorpagina. Mocht u daarna nog vragen hebben of interesse hebben in een aanbieding op maat, neem dan gerust contact met ons op!

Ik ben lid van een personeelsvereniging, kan ik korting krijgen?

Jazeker! Wanneer meerdere leden van jouw personeelsvereniging naar Pop on Top willen komen, gelden er aangepaste tarieven. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar [email protected]

Waar kan ik terecht voor de gevonden voorwerpen?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de dagkassa. Deze zijn tijdens en na het evenement op te halen. Spullen worden na één week na het festival afgeleverd bij de Gemeente Valkenburg.