Veelgestelde vragen

Wanneer vindt Pop on Top 2024 plaats?

Pop on Top 2024 vindt plaats in het Pinksterweekend op zaterdag 18 & zondag 19 mei 2024!

Waar kan ik tickets kopen?

De verkoop voor Pop on Top 2024 is gestart. De tickets zijn hier verkrijgbaar . Hou de sociale media kanalen of website in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!

Welke artiesten treden er op?

Bekijk hier de line-up van Pop on Top 2024 om te zien welke artiesten er komen.

Welke artiesten hebben er eerder op Pop on Top opgetreden?

Benieuwd naar de eerdere edities van Pop on Top? Reis terug in de tijd via onze 10 jaar Pop on Top pagina!

Hoe laat begint Pop on Top?

Vanaf 12:00 uur kun je het festivalterrein oplopen, vanaf dan starten ook de eerste acts en kun je genieten van je favoriete artiesten. Het festival duurt tot 00:00 uur.

Op welk terrein vind het festival plaats?

Pop on Top 2024 vind plaats op hetzelfde festivalterrein als in 2022 & 2023. Dit is het circusterrein bovenaan bij op Cauberg.

Wat zijn de mogelijkheden voor mensen met een beperking of handicap?

Mensen met een beperking of een handicap kunnen ook Pop on Top bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.
Parkeren: Er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd. Op vertoon van gehandicaptenkaart wordt je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerplek.
Entree: Mensen met een beperking kunnen gebruik maken van de verharde gasteningang. Hiervoor kun je je melden bij het event office.
Toiletten: Op het festivalterrein zijn meerdere aangepaste toiletten. Deze vind je bij de EHBO.
Stuur een mailtje naar [email protected] met je gegevens, dan kunnen wij hier rekening mee houden en kun jij ook genieten van Pop on Top.

Wat is de minimale leeftijd om het festival te mogen bezoeken?

Pop on Top heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+).

Waar vind ik mijn ticket?

Kun je je ticket niet meer vinden in de mail? Geen probleem. Laat via [email protected] weten met welk e-mailadres je hebt besteld en de bestelling wordt opnieuw verstuurd.

Dit wil ik niet missen!
Scoor mijn tickets