Veelgestelde vragen

Wanneer vindt Pop on Top 2025 plaats?

Pop on Top 2025 vindt plaats met Hemelvaart in 2025, op 30 en 31 mei.

Wanneer start de kaartverkoop van Pop on Top 2025?

De kaartverkoop van pop on top 2025 start op maandag 20 mei om 20:00 uur, let op als deze early early bird kaartjes op zijn, zijn ze ook echt op, dus wees er snel bij. De tickets zijn hier verkrijgbaar .

Welke artiesten hebben er eerder op Pop on Top opgetreden?

Benieuwd naar de eerdere edities van Pop on Top? Reis terug in de tijd via onze 10 jaar Pop on Top pagina!

Op welk terrein vindt het festival plaats?

Pop on Top 2025 vindt plaats op hetzelfde festivalterrein als in 2022, 2023 & 2024. Dit is het circusterrein bovenaan bij op Cauberg.

Wat zijn de mogelijkheden voor mensen met een beperking of handicap?

Mensen met een beperking of een handicap kunnen ook Pop on Top bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.
Parkeren: Er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd. Op vertoon van gehandicaptenkaart wordt je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerplek.
Entree: Mensen met een beperking kunnen gebruik maken van de verharde gasteningang. Hiervoor kun je je melden bij het event office.
Toiletten: Op het festivalterrein zijn meerdere aangepaste toiletten. Deze vind je bij de EHBO.
Stuur een mailtje naar [email protected] met je gegevens, dan kunnen wij hier rekening mee houden en kun jij ook genieten van Pop on Top.

Wat is de minimale leeftijd om het festival te mogen bezoeken?

Pop on Top heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+).

Waar vind ik mijn ticket?

Kun je je ticket niet meer vinden in de mail? Geen probleem. Laat via [email protected] weten met welk e-mailadres je hebt besteld en de bestelling wordt opnieuw verstuurd.

Ik ben iets kwijtgeraakt op het festival?

Op het festival vind je de gevonden voorwerpen bij het event office. Is het festival al voorbij? Mail dan naar [email protected] en dan kijken wij of je spullen zijn achtergelaten bij het event office.

.

Waar moet je de auto parkeren?

Voor de parkeerplaats navigeer je naar;

Rijksweg 165A
6325 AD
Berg en Terblijt

Hier kun je jouw auto tegen het geldende dagtarief van 10 euro parkeren, dit dient contant betaald te worden. De parkeerplaats is makkelijk te bereiken vanuit Valkenburg, volg de borden zodat jij verzekerd bent van een parkeerplek bij het festivalterrein.

Meer info vind je bij route + parkeren

Is er een fietsenstalling op het festival?

Ja! Op het festival is ook een fietsenstalling. Hier kun je je fiets de hele dag neerzetten. Deze fietsenstalling is onbeveiligd, dus laat waardevolle spullen hier niet achter.

Mag ik een krukje, paraplu of andere spullen meenemen?

Nee! Het is niet toegestaan om grotere voorwerpen mee te nemen naar het festival, dit doen we voor de veiligheid van anderen.

Mag ik mijn eigen eten meenemen naar het festival?

Nee, het is niet toegestaan om je eigen eten mee te nemen naar het festival. Heb jij dit echt nodig i.v.m. een medische reden? Mail je vraag naar [email protected]

Tot hoe laat rijdt het openbaar vervoer?

Kijk voor mogelijkheden openbaar vervoer bij route + parkeren.

Waar is de EHBO-post?

Op het festivalterrein is een EHBO-post aanwezig. Kijk hier voor op de plattegrond.

Dit wil ik niet missen!
Scoor mijn tickets