Veelgestelde vragen

Wanneer vindt Pop on Top 2024 plaats?

Pop on Top 2024 vindt plaats op 18 & 19 mei 2024!

Waar kan ik tickets kopen?

De tickets voor Pop on Top 2024 zijn nog niet te koop. Hou de sociale media kanalen of website in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!

Welke artiesten treden er op?

De 2024 line-up is nog niet bekend. Hou de sociale media kanalen of website in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!

Welke artiesten hebben er eerder op Pop on Top opgetreden?

Benieuwd naar de eerdere edities van Pop on Top? Reis terug in de tijd via onze 10 jaar Pop on Top pagina!

Op welk terrein vind het festival plaats?

Pop on Top 2024 vind plaats op hetzelfde festivalterrein als in 2022 & 2023. Dit is het circusterrein bovenaan bij op Cauberg. Voor meer informatie, lees: Nieuw terrein

Wat zijn de mogelijkheden voor mensen met een beperking of handicap?

Mensen met een beperking of een handicap kunnen ook Pop on Top bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.
Parkeren: Er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd. Op vertoon van gehandicaptenkaart wordt je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerplek.
Entree: Mensen met een beperking kunnen gebruik maken van de verharde gasteningang. Hiervoor kun je je melden bij het event office.
Toiletten: Op het festivalterrein zijn meerdere aangepaste toiletten. Deze vind je bij de EHBO.
Stuur een mailtje naar [email protected] met je gegevens, dan kunnen wij hier rekening mee houden en kun jij ook genieten van Pop on Top.

Wat is de minimale leeftijd om het festival te mogen bezoeken?

Pop on Top heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+).

Waar kan ik terecht voor de gevonden voorwerpen?

Gevonden voorwerpen worden verzameld het event office. Deze zijn tijdens en na het evenement op te halen.
Een aantal dagen na het festival worden spullen naar het Pop on Top kantoor gebracht. Hier kun je iemand bereiken via [email protected]

Dit wil ik niet missen!
Scoor mijn tickets