Tickets

Welke tickets zijn er te koop?

Wij werken met diverse soorten tickets. Zo zijn er onder andere dag- en weekendtickets en bieden we verschillende tickets aan per leeftijdscategorie.

De kaartverkoop voor Pop on Top 2023 is gestart! 

Regular tickets:
Vrijdag (Regular) – €39,50
Zaterdag (Regular) – €39,50
Weekend (Regular) – €69,50

Regular Junior tickets:
Vrijdag (Regular Junior) – €24,50
Zaterdag (Regular Junior) – €24,50
Weekend (Regular Junior) – €39,50

Benieuwd naar alle ticketsoorten? Bezoek onze ticketpagina!

Waar kan ik tickets kopen?

De tickets voor Pop on Top 2023 nu in de verkoop! Klik hier voor de ticketshop.

Kunnen mijn tickets ook via mijn smartphone gescand worden?

Ja, dat is mogelijk!

Ik ben mijn tickets kwijt. Wat nu?

Geen probleem. Stuur een mailtje naar [email protected] met je e-mailadres en zij versturen je tickets opnieuw!

Kan ik mijn weekendticket delen met anderen?

Nee. Een weekendticket is gekoppeld aan één persoon. Het is dus niet mogelijk dat jij bijvoorbeeld met één weekendticket op vrijdag komt en je vriendin op datzelfde ticket op zaterdag komt. Hiervoor zijn dagtickets beschikbaar.

Ik heb problemen met mijn tickets. Wat nu?

Dat is niet fijn! Wij werken zijn met Ticketcrew. Je kunt met al je vragen of problemen bij hun terecht via: [email protected]

Kan ik met mijn personeelsvereniging naar de 11de editie van Pop on Top komen?

Zijn jouw collega’s zó leuk dat je ze graag ná werktijd wilt zien? Of ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse bedrijfsuitje? Dan hebben wij goed nieuws! Personeelsverenigingen en bedrijven vanaf 50 personen kunnen namelijk met korting naar de knallende, 11de editie van Pop on Top! Mail voor meer informatie naar [email protected]

Artiesten

Welke artiesten treden er op?

Dit jaar staan onder andere Danny Vera, Nena, Son Mieux, Maan, Meau en Froukje op ons podium. Klik hier voor de volledige line up!

Welke artiesten hebben er eerder op Pop on Top opgetreden?

Benieuwd naar de eerdere edities van Pop on Top? Reis terug in de tijd via onze 10 jaar Pop on Top pagina!

Kan ik een meet & greet krijgen met een van de artiesten?

Helaas kunnen we hier op verzoek niet aan voldoen. Je kunt wel onze Facebookpagina in de gaten houden voor acties en nieuwtjes. Het kan voorkomen dat we middels een actie een Meet & Greet weggeven!

Wanneer treed mijn favoriete artiest op?

Helaas is de timetable nog niet bekend. Houdt onze socials of de nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates!

Consumptiemunten

Wat kan ik kopen met consumptiemunten?

Consumptiemunten zijn in te leveren bij zowel de barren als bij de foodtrucks.

Wat kosten de consumptiemunten?

We proberen alle prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Dat geldt ook voor de consumptiemunten. Deze zijn online al MET KORTING te bestellen voor €3,00. Tijdens het festival kosten de munten €3,20 per munt. Deze kunnen zowel contant als met pinpas betaalt worden.

De gekochte consumptiemunten kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

Kan ik vooraf consumptiemunten kopen?

Dat kan! Via de ticketshop kun je al MET KORTING je consumptiemunten bestellen.

Kan ik mijn gekochte consumptiemunten het hele weekend gebruiken?

Onze consumptiemunten zijn het hele weekend geldig! Koop je bijvoorbeeld op vrijdag consumptiemunten, dan kan je deze ook op zaterdag nog gebruiken.

Festivalterrein & Bereikbaarheid

Op welk terrein vind het festival plaats?

Pop on Top 2023 vind plaats op hetzelfde festivalterrein als in 2022. Dit is het circusterrein bovenaan bij op Cauberg. Voor meer informatie, lees: Nieuw terrein

Is er een plattegrond van het festivalterrein?

Momenteel is er nog geen plattegrond van het festivalterrein beschikbaar. Houdt onze socials of de nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates!

Zijn er kluisjes aanwezig op het terrein?

Er zijn geen kluisjes aanwezig op het festivalterrein. Zorg dat je je belangrijke spullen bij je kan houden en laat overige dingen thuis.

Hoe kom ik bij het festivalterrein?

Volg op de wegen de gele borden richting het festivalterrein. Ook is het festivalterrein eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Hier vind je meer info, onder Route & Parkeren.

Waar kan ik parkeren?

Er is een grote parking op 10 minuten afstand van het festivalterrein en er is een fietsenstalling aanwezig. Hier vind je meer info, onder Route & Parkeren.

Wat mag ik mee naar binnen nemen en wat niet?

Medicijnen zijn toegestaan in ongeopende verpakking en op vertoon van een doktersverklaring.
Het is daarnaast toegestaan om medicijnen uit de supermarkt (zoals paracetamol) mee te nemen in ongeopende verpakking. Zonnebrand, lenzenvloeistof en e-liquids voor elektronische sigaretten zijn toegestaan. Overige vloeistoffen, zoals eigen drinken, deodorant of parfum zijn niet toegestaan om het festivalterrein mee op te nemen.
Daarnaast is het niet toegestaan om voorwerpen, zoals campingstoeltjes, (vuur)wapens, drugs etc. mee te nemen.

Wat zijn de openingstijden van het terrein?

De openingstijden zijn nog niet bekend. Houdt onze socials of nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates!

Overige vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor mensen met een beperking of handicap?

Mensen met een beperking of een handicap kunnen ook Pop on Top bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.
Parkeren: Er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd. Op vertoon van gehandicaptenkaart wordt je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerplek.
Entree: Mensen met een beperking kunnen gebruik maken van de verharde gasteningang. Hiervoor kun je je melden bij het event office.
Toiletten: Op het festivalterrein zijn meerdere aangepaste toiletten. Deze vind je bij de EHBO.
Stuur een mailtje naar [email protected] met je gegevens, dan kunnen wij hier rekening mee houden en kun jij ook genieten van Pop on Top.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het festival. Op het terrein zijn veel eetmogelijkheden. er zit altijd iets voor je bij. Wel adviseren wij, wanneer jij een hele sterke allergie voor bijvoorbeeld gluten hebt, om bij de desbetreffende foodtruck te vragen naar de mogelijkheden. Zij kunnen je informeren en meedenken in een aanpassing van het gericht waardoor ook jij, van deze gerechten kunt genieten. Let op: Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw allergenen, let dus extra op bij het consumeren van eten en drinken!

Mag ik mijn medicatie meenemen?

Medicijnen zijn toegestaan in ongeopende verpakken op vertoon van een doktersverklaring. Het is daarnaast toegestaan om medicijnen uit de supermarkt/apotheek (zoals paracetamol) mee te nemen in ongeopende verpakking.

Kan ik een persaccreditatie aanvragen?

Wij maken gebruik van een persaccreditatie formulier om de grote hoeveelheid aanvragen goed te kunnen beoordelen. Aanvragen van hobbyfotografen of studenten zullen niet in behandeling worden genomen. Persaccreditaties kunnen aangevraagd worden tot 10 mei 2023. Aanvragen die we later dan deze datum ontvangen worden niet meegenomen in het proces. Klik hier voor het persaccreditatie formulier.

Wat is de minimale leeftijd om het festival te mogen bezoeken?

Pop on Top heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+).

Ik ben jonger dan 18 jaar. Mag ik alcohol nuttigen?

Nee, alcoholgebruik is onder de 18 jaar wettelijk verboden. De organisatie hanteert strenge regels voor alcoholgebruik onder minderjarigen.
Bij het kopen en/of nuttigen van alcohol wordt er bij twijfel gevraagd om een ID en ontvang je een 18+ bandje. Minderjarigen die op welke manier dan ook in het bezit van alcohol zijn, worden van het festivalterrein verwijderd.

Waar kan ik terecht voor de gevonden voorwerpen?

Gevonden voorwerpen worden verzameld het event office. Deze zijn tijdens en na het evenement op te halen.
Een aantal dagen na het festival worden spullen naar het Pop on Top kantoor gebracht. Hier kun je iemand bereiken via [email protected]

Wie zijn de partners van Pop on Top 2023?

Klik hier voor een overzicht van onze partners. Ben je geïnteresseerd om op de 11e editie van Pop on Top reclame te tonen in welke vorm dan ook? Stuur dan een mail naar [email protected]

Ik wil graag werken op Pop on Top. Kan dit?

Wij werken uitsluitend met personeelsverenigingen. Wil jij ook met jouw vereniging werken op ons te gekke festival? Meld je dan aan via [email protected]

Moet ik betalen voor het toiletgebruik?

Nee, fijn hè! Hygiëne vinden wij erg belangrijk. Onze toiletten worden daarom het hele weekend goed schoongemaakt.

Dit wil ik niet missen!
Scoor mijn tickets