Word sponsor

Pop on Top is een jaarlijks terugkerend festival met vele duizenden bezoekers. Het festival is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten door een gezellig én goed festival te bieden, gewoon ‘om de hoek’. Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenaan de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk. Het is dan ook het uitgelezen festival om uw naam aan te verbinden!

Regionale exposure & VIP toegang

Als sponsor krijgt u toegang tot de ongekend goede VIP-area: een gezellige netwerkplek zijn voor ondernemend Limburg.
Sponsoren en zakelijke relaties genieten hier van uitstekende, culinaire hapjes, drankjes, amusement én een prachtig panoramaview over het hele terrein en het achtergelegen Heuvelland. Een uitstekende plek om te netwerken en uw gewaardeerde relaties uit te nodigen.

Mocht u interesse hebben om uw bedrijf te promoten tijdens de 7e editie van dit (meestal) zonovergoten festival bovenop de Cauberg in Valkenburg,
neem dan contact met ons op via [email protected].

pot17_premiumpakketpot17_premiumpluspakket