Hermes Appartementen

 

Deze appartementen zijn gelegen in Berg en Terblijt op maar 650 meter (loop)afstand van het festivalterrein van Pop on Top. Tevens ligt het in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Met Hermes Appartementen ben je binnen een paar minuten op het festival en binnen paar minuten in het centrum van Valkenburg voor een gezellige afterparty!

 

Hotel Walram

 

De locatie waar verleden en heden samenkomen.

Gelegen in het bruisende centrum van Valkenburg aan de Geul, ongeveer een kilometer van het festivalterrein van Pop on Top.

Met de bus ben je binnen 10 minuten voor de poort van het festival.

De Heek

 

De Heek is een gezellige Bed and Breakfast rustig gelegen midden in de natuur, omringd door glooiende heuvels en dalen aan de rand van Valkenburg.

Wanneer je naar buiten kijkt, zie je het festivalterrein in de verte al liggen. Op 15 minuten loopafstand ligt de bushalte. Vanuit daar is het 10 minuutjes rijden tot het festival, waar je voor de poort weer uitstapt.

 

Parkhotel

 

Op zoek naar een hotel in Valkenburg? Op 300 meter afstand van het pittoreske Valkenburg aan de Geul ligt Parkhotel Valkenburg. Hier kunt u rustig overnachten, op een steenworp afstand van het bruisende centrum.

Wat verder gelegen van het festivalterrein van Pop on Top, maar dat wordt goed gemaakt met alle gemakken waarin wordt voorzien.

Bergzicht

 

Hotel B&B Bergzicht een klein en gezellig familiehotel gelegen op 350 van het gezellige centrum Valkenburg. Vooral handig voor als je nog niet uitgefeest bent.

Deze gezellige B&B ligt op 15 minuten loopafstand van het festivalterrein van Pop on Top.