Het festival

Sfeer

Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten met een gezellig én goed festival. Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenaan de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk.

Voor ieder wat wils

Het festival verwelkomt elk jaar bezoekers vanuit Valkenburg en de omliggende regio. Een lokaal festival met regionale allure, landelijke topacts en bourgondische gezelligheid. De verschillende topartiesten garanderen een evenement van formaat. Beats, meezingers en live-entertainment: Pop on Top heeft het allemaal. Op de mainstage zorgen bekende namen de hele dag voor lentekriebels en een hoog feel-good gehalte. De Feesttent wordt gevuld met knallende topacts die met name jongeren als muziek in de oren zullen klinken.

VIP Area

De ongekend goede VIP area is een gezellige, representatieve netwerkplek voor heel ondernemend Limburg. Sponsoren en zakelijke relaties genieten in de VIP-area van uitstekende, culinaire hapjes, drankjes, amusement én een prachtig panoramaview over het hele terrein en het achtergelegen Heuvelland.

Activiteiten voor jong en oud

Verder worden er op het hele terrein leuke activiteiten georganiseerd. Zo zal de scouting een uitdagende kids-corner verzorgen en worden gedeeltes van het terrein ingevuld met onvergetelijke activiteiten. Ook is de catering weer een feest voor je smaakpapillen. Alle ingrediënten voor een goed feestje dus!